Bun găsit!


Sunt noua in spatiul blogosferic si mi-ar face mare placere sa ne cunoastem. Eu sunt Cumparatoarea Profesionista. Sunt tanara si imi traiesc viata din plin pentru că stiu sa ma bucur de ea astfel incat sa nu imi lipseasca nimic. Iar asta se datoreaza faptului ca stiu ce, cand, cum, cat si mai ales de unde sa cumpar tot ceea ce imi trebuie.

Si credeti-ma, chiar imi trebuie foarte multe, la fel ca fiecaruia dintre noi!

Dar, spre deosebire de majoritatea dintre noi, eu chiar am tot ceea ce imi doresc. Si nu, nu sunt milionara, nu sunt maritata cu un miliardar si nici macar nu imi doresc asta. Duc si eu o viata banala de angajata la o firma multinationala, unde se plateste putin peste medie si se munceste mult peste medie.

Deci, asa cum banuiati, nu banii sunt secretul. Ci felul in care ii cheltuiesti.

Veniti cu mine sa va arat ce putem si ce trebuie sa facem pentru a avea tot ce ne pot oferi banii. Pentru toate celelalte exista fericirea, dar daca asta e unicul vostru scop in viata, cautati pe alt blog :)

Daca vreti sa aflati mai multe despre scopul acestui blog, cititi "În comunism cel mai greu e să cumperi, în capitalism cel mai greu e să vinzi".

Deci... la drum! Adica, haideti la cumparaturi!

Si nu uita: Daca te-ai convins si tu ca blogul meu este locul perfect pentru a gazdui un banner sau un advertorial despre produsul sau serviciul tau, ma poti contacta la poroca123(@)gmail(.)com .


PRECIZARE: unele dintre fotografiile si articolele publicate pe acest blog au fost preluate partial sau integral de pe web. Daca sunteti proprietarul vreunuia dintre acestea si nu sunteti de acord sa apara aici, va rog sa ma contactati pe mail.

7 comentarii:

Lotus spunea...

Bună, şi eu sunt relativ nou în virtual! Eu sunt Cititorul Amator. Sunt, la fel ca tine, tânăr şi îmi trăiesc viaţa din plin. Iar asta se datorează faptului că ştiu ce, când, cum, cât şi mai ales unde să citesc tot ceea ce îmi trebuie.

Şi, crede-mă pe cuvânt de cititor, îmi trebuie destul de mult!

Dar, spre deosebire de majoritatea celorlalţi cititori, eu chiar găsesc tot ce îmi trebuie. Şi nu, nu sunt însurat cu vreo blogăriţă de succes, nici măcar cu o scriitoare, cu atât mai puţin cu o ziaristă, ce să mai vorbim, cu nici o femeie, iar asta nu c-aş fi însurat cu un bărbat, că nici pe atât. Pentru că pur şi simplu nu sunt însurat deloc. Sunt însurat despaţiu. Spaţiul virtual sau blogosfera este mireasa mea. De aceea eu am satisfacţie completă citind.

După cum poate bănuieşti, având în vedere că blogosfera e plină de tot felul, de multe ori s-ar putea spune că pentru a citi fericit nu ceea ce scrie este cheia ci modul cum citeşti ceea ce scrie.

Faza cea mai frumoasă este că blogosfera este gratuită. Astfel că eu nu trebuie să plătesc bani pentru a mă amuza de textele altora, în timp ce alţii trebuie să plătească bani pentru a cumpara tot ceea ce cumpără ei de la magazin. Dar hei! - sunt un amator. Te-aş lua cu mine în eterul elevat al ideilor pure dar mi-e că şi acolo totul e gratuit. Că ideile nu se conformează sistemului noastre mercantil de măsurare a lucrurilor.

În orice caz, îmi pare bine că acum ne cunoaştem! Acum nu mai suntem doi străini, deja ne putem striga şi pe nume! Shopping plăcut, Cumpărătoarea Profesionistă!

cumparatoarea profesionista spunea...

"nu sunt însurat deloc. Sunt însurat despaţiu." Stii ceva? Chiar imi plac tipii haiosi ca tine. Din pacate vad ca esti cam prea idealist pentru ideile mele pragmatice. In rest pari OK.
Deci preferi sa-ti spun Cititorul Amator, Lotusul Amator, Burlacul Virtual sau Amatorul Profesionist? :))

Lotus spunea...

Păi tu nu ştii că bărbaţii sunt idealişti iar femeile pragmatice? De aia ne completăm reciproc de minune. Zic la modul general, nu noi doi. Bărbatul e cu capul în nori iar femeia cu picioarele pe pământ. Bărbatul se gândeşte la sex iar femeia la familie, protecţie şi stabilitate (uneori şi iubire dar depinde). Bărbatul face bani iar femeia cumpărături de pe ei. Mai nou chiar îşi deschid blog despre cum să cumpere mai bine, mai eficient etc. Sau cel puţin încearcă. Poţi chiar să tai peste "profesionistă" din nick-ul tău, că-i pleonasm. E ca şi cum ai spune: profesia mea: femeie.

cumparatoarea profesionista spunea...

Adica femeile sunt cumparatoare din nastere, ai? :) Ha, stii ca-mi placi?

Lotus spunea...

Nu dau id-ul din prima seară.

Alin Militaru spunea...

Observ ca promovezi cumparaturi. Crezi ca ar fi ok pentru tine sa si castigi bani din activitatea asta?

cumparatoarea profesionista spunea...

Daca esti interesat sa iti promovezi afacerea pe blogul meu, ma poti contacta la adresa de e-mail pe care o gasesti la profilul meu.

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!