10 dec. 2017

Bucurie şi mărturisire: sfântul care deblochează programe informatice şi repară fişiere corupte


Ca atee ce ma aflu, am scris pe unul din blogurile mele un articol in care m-am situat alaturi de BOR impotriva nebuniei teoriei gender promovate de ASUR, care nu are nimic in comun cu umanismul.

De data asta insa, nu pot sa nu trag de urechi Biserica Ortodoxa Romana, care are printre angajatii sai destui care par ca au luat-o razna si asta cred ca nu mai e un secret pentru nimeni. Iar faptul ca BOR isi bate joc de prostia enoriasilor sai este deja o situatie impotriva careia cei care sunt cu adevarat initiati in tainele credintei ar trebui sa ia urgent atitudine.

Pe site-ul doxologia.ro am gasit la sectiunea "Minuni - Vindecari - Vedenii" un articol ce pare plagiat dupa Times New Roman. Cititi si va cruciti:

"O persoană lucra pe computer într-un fișier mare, de 750 MB; lucrase de dimineață până pe la ora 16:30. La un moment dat a rectificat o greșeală din fișier, dar, în acel moment, programul a afișat „internal error: bad record index”, după care s-a închis automat. [...]

Această persoană și-a adus aminte că Sfântul Efrem cel Nou din Nea Makri l-a mai ajutat o dată tot într-o problema informatică (diferită de aceasta), care părea tot așa, fără ieșire. Așadar, s-a rugat și acum Sfântului Efrem cel Nou și a făcut de trei ori semnul Sfintei Cruci peste computer.

Spre marea sa uimire, nu numai că a reușit să deschidă fișierul, ci a putut să șteargă integral secțiunea coruptă." (articolul integral aici)

Bun, pe pagina suntem informati ca articolul este preluat dintr-o carte, doar ca doxologia.ro se autodefineste ca proiect al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei – Arhiepiscopia Iasilor, cu binecuvântarea Înalt Preasfintitului Parinte Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, ceea ce inseamna ca ar putea reprezenta pozitia oficiala a respectivei mitropolii.

Atunci intrebam: de ce BOR nu ia atitudine impotriva unor astfel de prosteli, sau se face ca nu stie ce se publica binecuvantat de mitropoliile din subordinea sa?

calculator biserica

1 comentarii:

Aldus spunea...

Păi ce atitudine ar putea să ia BOR vizavi de necredința ta? :)

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!