21 iul. 2013

Sutiene pentru sâni mari și foarte mari


Ei da, exista o categorie feminina extrem de invidiata de celelalte femei si extrem de admirata de 99% dintre barbati (pentru ca 1% ii admira pe ceilalti 99% :)).

Femeile daruite de la natura  - sau cu daruri artificiale, nu e nimic neobisnuit in ziua de azi - au insa ceva chiar mai mare decat sanii lor. Este vorba de problema alegerii sutienului potrivit.

E clar ca nu la marimea cupei ma refer, pentru ca este foarte simplu sa pui mana pe un centimetru si sa te falesti in fata prietenelor cu cele doua cifre ale tale (sau chiar 3, norocoaso!), insa cand vine vorba de modelul sutienului, lucrurile devin din ce in ce mai complicate.

Ca barbat privitor iti este foarte greu sa intelegi ca decolteul de care nu te mai saturi arata atat de perfect tocmai pentru ca la el s-a lucrat ore intregi, daca e sa adunam timpul petrecut de sarmana doamna sau domnisoara cautand pe net sau prin magazine modelul, culoarea, marimea si materialul care sa se potriveasca exact cu ceea ce isi poate alege ea din garderoba personala pentru a se arata in toata stralucirea ei in fata ochilor tai.

De aceea, astazi cumparatoarea profesionista va da o mana de ajutor cu cateva modele interesante de sutiene pentru femeile cu... probleme mari! :)

modele

8 comentarii:

Blogsferatu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
cumparatoarea profesionista spunea...

Daca publicul feminin o sa ceara, s-ar putea ca eu sa scriu si o postare cu sfaturi pentru alegerea sutienelor de marimi mici. Tu cum o sa ma concurezi atunci? :)

Lotus spunea...

Blogsferatu: Lol ce interesat ești tu de preferințele mele.

Shopgirl: Dă-mi voie să nu fiu la fel de superficial ca tine. Dintre formă și fond, ambalaj și conținut, îl aleg pe cel din urmă...

Lotus spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Lotus spunea...

Mbine, dar comentariul pe care l-ai șters era cât se poate de lămuritor și bine intenționat. Să nu-mi mai ceri explicații altă dată dacă apoi le arunci la coș.

little old me spunea...

I'm like the Old Bull. I'll take them all...

Unknown spunea...

Buna ziua va rog ajutati-ma cu informatii unde pot gasi susține mai ieftine masura 50/115E mentionez ca sant un sot disperat deoarece pe 27.02 este ziua soției mele dorind ai face cadou 3buc sutiene mărimea mentionat mai sus acestea nefiind disponibile prin nici un bazar sau piața din Bucuresti astept raspunsuri pe adresa maia_george@yahoo.com Multumesc anticipat ptr ajutor.

Huse Laptop spunea...

Ce repede se aduna lumea la discutii cand vine vorba de sutiene marimi mari...

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!