Fericire pentru fiecare


De multe ori te-ai gandit ca nu poate exista atata fericire pe lumea asta cat sa ajunga la toata lumea. Caci daca aceasta afirmatie de mai sus ar fi fost adevarata, ai fi fost si tu fericita, daca nu mereu, macar mai des, asa cum isi doreste oricine, nu-i asa?

Poate ca asa e, dar ca sa fii totusi impacata cu lumea asta si in primul rand cu tine insati, poate ar fi mai bine sa abordezi problema asta a fericirii dintr-un alt punct de vedere, ca sa vezi ca lucrurile pot sta mult mai bine decat iti inchipuiai.

OK, deci incepem? Zicem start!

Iti propun sa ne gandim la persoana ta nu ca la un tot unitar, ci sa te privesti – in primul rand tu – in oglinda pe fiecare din partile corpului tau, separat. Ce crezi ca si-ar dori fiecare?

Pai... ce sa-si doreasca? Cam aceleasi lucruri pe care ti le doresti si tu, nu-i asa? Gâtul tau cel catifelat si-ar dori un colier deosebit, la incheietura mainii s-ar potrivi o bratara – sau de ce nu mai multe? – iar degetele aproape ca striga toate in cor ca vor care mai de care cate un inel!

Acum, sa stam si sa judecam impreuna: este imposibil sa le satisfaci dorintele tuturor acestor parti din tine? Ba deloc! Coliere, bratari si inele exact pe gustul tau poti gasi pe net daca stii exact ceea ce cauti.

Si acum ne intoarcem exact acolo de unde am plecat la inceput: mai crezi ca nu toata lumea poate fi fericita?

1 comentarii:

Corina spunea...

Foarte bune sfaturile, big like pentru articol :D

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!