Calitate la dublu


Atunci cand am adus un specialist pentru a schimba parchetul, acesta mi-a recomandat produsele de pe Parchetpeviata.ro. Desi, la inceput, mi s-a parut a fi o investitie prea mare, specialistul mi-a explicat ca parchetul are un rol fundamental si, daca aleg modelul cu grija, voi beneficia de o casa si mai calduroasa pe timp de iarna.

Am decis sa merg pe increderea in vorbele sale si am ales un parchet dublustratificat, modelul Nuc American/Listone 90.

Acest model m-a atras in mod special, deoarece culoarea maronie asemanatoare pamantului imi ofera o senzatie de siguranta.

Fiind un parchet dublustratificat de 3,5 mm, acesta ofera o protectie mai buna impotriva semnelor de uzura si zgarieturilor, suprafata este tratata cu lac iar petele se vor indeparta mai usor si este foarte sigur si pentru copii, deoarece nu este alunecos nici cand este proaspat spalat.

Un alt avantaj pe care acest parchet dublustratificat il reprezinta este ca, structura sa de lemn de inalta calitate il face ideal pentru incalzirea prin pardoseala. Densitatea lemnului va emana indeajuns de multa caldura la exterior pentru a crea o atmosfera placuta, dar va retine si caldura, continuand sa emane chiar si dupa ce caloriferele au fost oprite.

Montajul este foarte simplu de realizat, deoarece parchetul Listone 90 se imbina folosind nut si feder iar apoi se lipeste folosind adeziv pentru parchet. Ma bucur foarte mult ca am ascultat de sfatul expertului care mi-a schimbat parchetul.

Parchetul Listone 90 poate fi apreciat in toate locuintele, indiferent ca este vorba de apartament sau casa. Design-ul elegant si linistitor al parchetului va crea o atmosfera placuta in intreaga casa.
Producatorul parchetului Listone 90 este Listone Giordano, faimosul brand italienesc care stabileste noi reguli privind calitatea, stilul si rafinamentul unei case.

Recomand cu incredere achizitionarea produselor de pe Parchetpeviata.ro, deoarece ofera clientilor solutii inovative, cu produse de calitate la preturi convenabile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!