Clinica stomatologică Dentfix Ivory - alegerea ideală pentru dantura ta


Clinica stomatologica este locul unde fiecare dintre noi trebuie sa ajungem, atat pentru a trata anumite probleme dentare aparute de-a lungul vietii, dar si in lipsa acestora, caci vizitele la medicul dentist sunt obligatorii inca de la cele mai mici varste. De aceea este extrem de important locul unde ajungem sa ne tratam, atat noi, cat si copiii nostri, caci medicii dentisti trebuie sa dea dovada de profesionalism si sa aiba suficienta experienta pentru a putea diagnostica si trata orice problema ar aparea in legatura cu dantura.

Un astfel de loc este clinica stomatologica Dentfix Ivory, un loc unde o echipa de medici cu diverse specializari din domeniul medicinei dentare dau dovada de profesionalism si pot, datorita experientei acumulate de-a lungul timpului, sa ofere cea mai buna varianta pentru fiecare pacient in parte.

De asemenea, fiecare pacient care vine pentru o consultatie, un tratament sau orice alt serviciu care poate fi oferit in cadrul clinicii, pot evalua vizita la clinica, deoarece dupa aproximativ doua saptamani acestia primesc pe adresa de mail un formular unde isi pot exprima parerea.


Clinica stomatologica Dentfix Ivory, datorita site-ului , ofera o serie larga de informatii tuturor celor interesati, insa in acelasi timp, prin intermediul site-ului, fiecare pacient se poate programa la un anumit medic dentist sau poate cere orice fel de informatie prin intermediul chat-ului online. De asemenea, tot prin intermediul site-ului, pacientii pot adresa anumite intrebari urgente medicilor care i-au consultat, primind raspunsuri rapide la acestea.

Fiecare medic dentist de la clinica tine cont de principiul pe care se bazeaza buna functionare a clinicii, si anume acela ca fiecare tratament este cea mai sigura si moderna solutie pe care ar putea-o primi, si ca fiecare ban care este cheltuit are o justificare clara.

Un alt principiu foarte clar dupa care functioneaza clinica este acela ca toti medicii dentisti de aici incearca mentinerea si salvarea dintilor naturali, astfel incat sa nu fie necesare anumite proceduri sau tehnici, precum un implant dentar, o proteza dentara sau fatete dentare.


Inca de la cele mai mici varste, copiii pot fi adusi la sectia de stomatologie copii, pentru a fi urmarita evolutia dintilor de lapte, dar si remediate anumite probleme care pot aparea. In urma vizitei la medicul dentist, acesta poate recomanda folosirea unor aparate dentare, pentru ca fiecare copil sa aiba parte de o dantura dreapta, fiind astfel evitate tot felul de probleme care ar putea aparea pe viitor datorita dintilor inghesuiti sau care nu sunt intr-o stare buna. Printre aceste boli care pot ridica probleme, cea mai raspandita este parodontoza.

Pacientii clinicii stomatologice pot apela la portalul oferit de catre clinica, prin intermediul caruia pot verifica toate informatiile privind istoricul financiar, punctele de fidelitate primite, programarile care urmeaza sa aiba loc sau pot cere informatii medicului care i-a tratat.

Un alt avantaj oferit de clinica stomatologica Dentfix Ivory este faptul ca acestia sunt foarte accesibili, si ofera suficiente locuri de parcare la subsolul clinicii, astfel incat sa nu fie nevoie sa pierzi mult timp in cautarea unui loc de parcare. De asemenea, este foarte aproape , atat de metrou, cat si de tramvai.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!