Mândria bielorusă de a fi român


Pentru cei care cred ca politicienii nu stapanesc arta de a cumpara, va aduc aminte ca in ultima campanie de la prezidentiale, patriotii de la PSD au comis una de zile mari, cu tot cu pontacii din dotare.

Preocupati de plimbatul cu barca pe la inundatii si de dosirea averilor pana la iesirea din puscarii, comunistii au regasit farmecul discret al unui download de pe net. Astfel, pentru afisele lor electorale au ales 5 poze de 100 $ pachetul + o macheta in photoshop ca sa nu mai dea din banii cu care au fost cumparate locurile in Parlament sa-si faca ei acuma ditamai strategia pentru o campanie pe bune cu sedinte foto si toate cele.

Si uite asa romanasii au aflat ca in tarisoara lor de groaza pana si mandria nationala este de import. Mai precis din Polonia, SUA si chiar… Belarus, adica de acolo de unde sunt originari fotografii care si-au pus pozele pe Shutterstock, la dispozitia oricarui pesedist dornic de un nou mandat.

Partea cea mai stupida este ca, desi copy/paste-ul a fost dovedit de cativa bravi bloggeri romani, plagiatorul de meserie a iesit atunci la rampa sa ne minta ca nu-i adevarat, ca cica pozele "e" romanesti 100%!

Ce faci fa, Victore, aveai chef de niste afise electorale?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!