Ceas unisex ZIIIRO ORBIT Z0003WYY


Noua colectie a brandului ZIIIRO va ofera ceasuri Black Friday casual, aceasta marca produce ceasuri pentru tinerii care adora ceasuri creative cu un design minimalist.

Ceasurile ZIIIRO sunt ceasuri Black Friday din colectia cu numele Orbit, o gama unica de ceasuri futuriste, ceasuri barbatesti casual si ceasuri dama casual.

Ceasul ZIIIRO ORBIT Z0003WYY are un design inspirat de Sistemul Solar, timpul este masurat prin constanta rotire a "planetelor" in jurul sistemului solar. Ceasul Orbit Z0003WYY indica timpul folosindu-se de doua planete ce reprezinta ora si minutele.

Din categoria ceasuri unisex, ceasul ZIIIRO ORBIT are in componenta cadranului sau materialul Otel inoxidabil 316L placat PVD, nitrat de titan ce are rolul de a mari duritatea suprafetei.

Forma ceasului este rotunda, culoarea cadranului este neagra, are o dimensiune de 43 mm si o grosime de 7,5 mm, iar culoarea bratarii ceasului este galbena si are in dotare o catarama monotona.

Culoarea galben este cea mai vizibila culoare din intreaga paleta cromatica, fapt pentru care ochiul uman o distinge inaintea celorlalte culori. Vederea periferica este de 2,5 ori mai intensa pentru culoarea galben, ceea ce este uluitor daca alegem sa luam in considerare toate cercetarile care situeaza culoarea rosie ca fiind stimul principal.

Galbenul emana cel mai puternic coeficient de reflexie, din aceasta cauza este o sursa de lumina secundara. Folosirea excesiva a culorii galbene, varianta stralucitoare, nu este recomandata pentru ca are abilitatea de a irita ochii.

Caracteristicile cele mai importante ale ceasurilor cu bratari din silicon sunt doua la numar: designul si culoarea. Spre deosebire de ceasurile cu bratari din piele sau de ceasurile metalizate integral, cele din silicon pot veni intr-o gama larga de culori și modele.

Ceasurile cu bratari din silicon detasabile sunt fermecatoare datorita mobilitatii pe care ne-o ofera. Aceste ceasuri sunt usor de potrivit cu dispozitia sau stilul preferat al fiecaruia.

Ceasurile cu materiale din silicon sunt foarte usor customizabile, in functie de evenimentele la care doresti sa participi. Ceasul ZIIIRO ORBIT Z0003WYY va ofera posibilitatea de a schimba usor cureaua cu una in alt stil sau cu o alta culoare mai adecvata locului unde doresti sa mergi.

Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceas din colectia de ceasuri dama Orbit, ceasuri dama din silicon, cu un stil casual care indica ora intr-un fel unic si fara niciun caracter traditional. Ceasurile casual, indiferent daca sunt ceasuri dama sau ceasuri barbatesti, sunt foarte apreciate in special de catre tineri, care adopta tinute la moda si care isi doresc un ceas pe masura.

Ceasul ZIIIRO ORBIT este un ceas unic, gadget colorat si futurist cu un impact aproape inobservabil asupra mediului. Spre deosebire de multe alte ceasuri, care sunt realizate din materiale care ar putea avea consecinte negative asupra planetei.

1 comentarii:

bazarul lui albert spunea...

Sunt superbe ca si aspect...iar in privinta preturilor, cred ca sunt ok!

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!