Breaking news cu calorifere


Ca sa nu cumva sa ma suspectati ca am de gand sa-mi cresc rating-ul blogului pe motoarele de cautare asa cum fac televiziunile de stiri cu audientele lor, o sa incep cu ceea ce vreau sa va comunic: calorifere de aluminiu.

Da, asta este marea noutate pe care m-am gandit sa o impartasesc cu voi, toti cei care imi cititi aproape zi de zi acest blog care isi doreste sa va puna la dispozitie cele mai de folos sfaturi pentru fiecare dintre voi.

Vine iarna

Iar acum sa ne intoarcem la oile, pardon la problemele noastre cu care ne confruntam in fiecare an in aceasta perioada in care toamna aflata pe ultima suta de metri lasa loc tot mai mult temperaturilor de iarna.

Si de parca toate astea nu ar fi fost de ajuns, mai avem parte in luna noiembrie de fiecare data si de marea stire apocaliptica conform careia ar urma sa ne confruntam cu cea mai grea iarna din ultima suta de ani. Insa daca lucrurile vor sta sau nu in acest fel are mai putina importanta, nu-i asa?

Evident ca asa e, ar fi tentati sa raspunda fiecare dintre voi, numai ca un raspuns de genul acesta nu prea ii este permis decat unuia dintre acei gospodari adevarati care sunt constienti de faptul ca nu poti intra in iarna decat cu o instalatie termica bine aranjata din toate punctele de vedere.

Dar cum ai putea sa ajungi la o asemenea performanta incat instalatia termica din casa ta sa poata ca sa fie etichetata ca fiind bine aranjata din toate punctele de vedere ?

Ei, aici e aici. Schepsisul care pare sa nu fie chiar la indemana orisicui va va fi dezvaluit in cele ce urmeaza chiar aici si chiar de catre mine, cumparatoarea voastra cea mai profesionista din toate cate ar putea ca sa existe in blogosfera noastra cea romaneasca.

Pentru a discuta insa despre asta, este nevoie mai intai ca sa dati un simplu click pe link-ul pe care vi l-am oferit inca de la inceputul acestui articol. Gata? OK atunci.

Asadar, ceea ce ati gasit acolo trebuie sa va spun ca are legatura cu o alta stire extrem de importanta care ne bantuie netul de cateva zile incoace.

Nu mai vor sa ne debransam

Da, va vine sa credeti sau nu, parlamentarii nostri cei scumpi – chiar extrem de scumpi as putea ca sa spun, avand in vedere cat scoatem fiecare dintre noi din buzunarul propriu numai ca sa le platim lefurile luna de luna – parlamentarii nostri deci s-au gandit ei asa ca ne-ar fi mai bine daca nu am mai putea ca sa ne debransam de la sistemul centralizat de incalzire al cartierului sau chiar al orasului si sa ramanem cu totii legati pe vecie de termoficarea statului, asa cum erau iobagii legati de glie in Evul Mediu.

Numai ca cei care sunt atat de inteligenti incat sa plece urechea si sa deschida ochii la sfaturile mele de pe acest site au inteles deja care este solutia in acest caz: grabiti-va sa va asigurati confortul termic propriu, fara sa mai depindeti de nimeni!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!