O gimnastă româncă a lansat un brand fără să ştie


Desi multa lume ar putea jura ca Sandra Izbasa este o manelista de la Taraf, cu regret trebuie sa va spun ca cea cu nume de cantareata este doar o banala sportiva de care telespectatorii tarafioti nu au auzit pentru simplul motiv ca tot ceea ce a facut ea a fost doar sa aduca niste medalii de aur pentru tarisoara noastra de groaza prin cateva competitii la care au luat parte si niste parlite de americance, rusoaice sau chinezesti.

Tocmai pe la o competitie d-asta anonima de acum cativa ani, e vorba de Olimpiada din 2012 de la Londra, Izbasa noastra a reusit sa castige locul I la sarituri, un lucru evident banal, de care nimeni nu si-ar mai fi adus aminte azi, avand in vedere tonele de aur aduse de romance la gimnastica, de la Nadia incoace.

Ceea ce a facut insa ca exact aceasta competitie sa ramana in memoria internautilor este grimasa facuta de o americanca numita McKayla Maroney, care nu a reusit sa se claseze decat pe locul al doilea, dupa romanca Sandra, ceea ce a fost evident vazut ca un esec usturator pentru cea care pornea cu prima sansa.
 
Grimasa americana a facut imediat inconjorul lumii si a fost parodiata in atatea meme-uri, incat insusi Obama a fost nevoit sa o invite pe stramba la Casa Alba si sa dea in stamba alaturi de ea, ca sa castige capital politic pentru un nou mandat.

Desi intre timp McKayla a declarat ca se retrage din activitatea competitionala datorita prea multor accidentari, grimasa a dat nastere pe net unui brand cunoscut sub numele de "McKayla is not impressed".

Si uite asa invingatoarea Izbasa a reusit sa o faca mult mai celebra decat ea pe invinsa McKayla.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!