De ce tot mai mulţi vor să ia plasă


Da, este o expresie destul de interesanta pe la noi prin popor, care, in intelepciunea lui ancestrala spune ca nu prea e bine ca sa „iei plasa”. :)

Si cu toate acestea se pare ca in zilele acestea ale noastre tot mai multi dintre noi iau plasa si nu asa , oricum, ci in cantitati din ce in ce mai mari, de care se pare ca au foarte multa nevoie.

Plasa de calitate.

Pentru cei care nu stiu, diferitele sortimente de plasa, de la cea zincata si pana la cea plastifiata, sunt niste elemente sine qua non pentru o gama extrem de larga de constructii cum ar fi gardurile si diferite alte tipuri de imprejmuiri pentru terenuri.

Insa nu doar cei care se ocupa de domeniul acesta al constructiilor stiu ca nimic nu se poate face daca nu iei o plasa asa cum trebuie. Mai toata lumea cred eu ca a auzit de sarma ghimpata si de rolul sau esential in aparare, asa cum s-a dovedit ea a fi in recenta criza a refugiatilor, pe care unele state au gestionat-o in felul in care au stiut ele mai bine, adica izolandu-se complet de lumea exterioara printr-o simpla imprejmuire de-a lungul granitelor. Care imprejmuire cu sarma ghimpata se pare ca a dat chiar rezultatele scontate, daca ar fi numai sa ne gandim la ceea ce s-a intamplat si chiar se intampla si in continuare in tarile care nu au avut aceasta initiativa „nobila” :) pentru cetatenii lor, evident.

Asa ca, avand in vedere toate cele pe care ti le-am expus mai sus, dragul meu cititor , cred ca ai inteles ca exista pe lumea asta a noastra de azi destul de multe motive ca sa ... iei si tu plasa. :)
Da, ca sa iei plasa, doar ca nu orice fel de plasa , ci evident numai si numai o plasa de calitate.

Si aici apare dilema veche.

Care nu se refera la aparitia ziarului cu acelasi nume, in care scriu tot felul de nume inteligente si consacrate de talia lui Gabriel Liiceanu sau a lui Andrei Plesu. Nu, este vorba despre dilema aceea pe care o avem fiecare dintre noi, atunci cand, firesc, ne vedem pusi in fata faptului de a ne cumpara si noi o plasa de cea mai buna calitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!