Cine angajează?


Daca vi se pare cumva ca titlul a fost special facut ca sa reuseasca sa atraga cat mai multi cititori, ei bine, trebuie sa aflati de la mine ca aveti dreptate, dar numai in parte. Si o sa va spun si de ce.

Pai in primul rand cred ca ar fi fair play din partea oricui a citit acest titlu ca sa recunoasca faptul ca el nu are chiar nimic in comun cu acele titluri de pe site-urile ziarelor de scandal celebre, care pur si simplu incearca sa iti smulga mouse-ul din mana ca sa le dai un click.

In al doilea rand, da, el contine cateva cuvinte cheie despre care sunt sigura ca pot sa ii starneasca oricui o curiozitate pe care nu ar putea ca sa si-o reprime pana cand nu va da click pe link. Numai ca, asa cum veti vedea in continuare, aceste cuvinte au o stransa legatura cu tot ceea ce urmeaza ca sa dezbatem ca subiect al acestei postari.

Angajari

Da, despre asta e vorba. Mai exact, titlul isi propune deci ca sa le starneasca curiozitatea cititoarelor acestui blog. Si bineinteles ca nu tuturor, ci doar acelora care considera ca pot fi serioase cand vine vorba de un job cum este si cel din industria entertainment-ului pentru cei peste 18 ani.

Iar acum, daca am reusit ca sa ajungem in sfarsit in punctul acesta in care am lamurit toate aspectele legate de ceea ce vom dezbate in acest articol, asa cum au fost ele prezentate inca din titlu pentru fiecare dintre cei si cele care ar putea ca sa fie interesati de asa ceva, cred ca ar fi cazul ca sa vedem si cine angajeaza, asa cum am promis ca o sa va dezvalui.

Sa nu ne grabim, insa. Toata lumea care nu traieste cu capul in cutie are o idee cat de mica acolo legata de industria aceasta – destul de tanara pe aici, pe meleagurile aceastea ale noastre, ce-i drept – a videochatului.

Si sunt convinsa ca la fel de multa lume este constienta de faptul ca, din clipa in care aceasta activitate a fost declarata si la noi ca fiind absolut legala, au aparut exact ca ciupercile dupa ploaie o gramada de studiouri din acestea, care mai de care mai profesioniste si fiecare cu o gramada de promisiuni pentru tinerele care sunt in cautarea unui job care sa le ofere un confort financiar.

Doar ca nu toate sunt la fel.

Asa e, putine dintre firmele care activeaza in acest domeniu sunt cu adevarat profesioniste, in sensul ca pot sa le ofere tinerelor fete care sunt dispuse sa se angajeze la ele tot ce isi inchipuie acestea ca ar putea ca sa primeasca in schimbul prestarii unor servicii de acest gen.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!