27 ian. 2016

5 motive pentru care Basarabia nu se va uni cu România în următorii 20 de ani


Astazi Cumparatoarea Profesionista va lua o mica pauza de la obisnuitele sfaturi de cumparaturi si isi va da putin cu parerea despre politica, pentru ca, asa cum se stie, la asta se pricepe oricine.


Insa, pentru a citi care sunt cele 5 motive cu care v-am trezit curiozitatea inca din titlu, va trebui sa faceti un mic efort ca sa ajungeti pe blogul meu cu antiprofetii. :)

6 comentarii:

doru spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
cumparatoarea profesionista spunea...

Dorule, intai inveti sa vorbesti si dupa aceea vii tu sa iti dai cu parerea pe blogul meu.

Unknown spunea...

Îmi pare bine că aveți o viziune reală a situației prezente, sunt de acord cu Dumneavoastră. Pot să mai adaug, că reunirea nu se v-a petrece nici timp de 50-100 de ani din cauza că cînd și-a dorit mult reunirea, deja se află în România, restul sau își vrea numai un trăi european sau nu-și vrea să-și schimbe "glodul" basarabean pe cel românesc.

cumparatoarea profesionista spunea...

Sa nu exageram. Eu am dat un termen realist de 20 de ani avand in vedere situatia politica actuala. Ce va fi apoi nu putem sti.

Anonim spunea...

Dar tu ai auzit de varianta prin care Moldova sa se uneasca cu Romania fara Transnistria ? Au fost discutii pe aceasta tema inclusiv la nivel inalt gen : Kremlin - Bucuresti - Chisinau .

cumparatoarea profesionista spunea...

Bun, si restul de 4 motive cum le rezolvam?

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!