Din nou despre parfumuri


Ei da, dragele mele, facem ce facem si ne intoarcem mereu la marea noastra dragoste pe care o reprezinta parfumurile de orice fel si pentru orice buzunar.

De aceea sunt convinsa ca nu o sa mai mire pe absolut nimeni dintre cei care mi-au facut marea onoare de a-si deschide monitoarele si astazi tastand adresa acestui blog al meu ca eu, cumparatoarea profesionista, m-am gandit sa revin asupra acestui subiect pe blogul vostru preferat in ceea ce priveste cele mai bune sfaturi de cumparaturi.

Asadar sa o luam usurel, cu inceputul.

Acuma, cam care ar putea fi acest inceput este o chestie destul de subiectiva, si cred ca toata lumea ar trebui sa fie de acord cu acest aspect einsteinian al existentei noastre efemere. :)

Sa zicem ca o buna abordare a unui inceput ar putea fi de exemplu aceste zile fierbinti care par sa nu mai aiba sfarsit in aceasta perioada de vara caniculara pe care am asteptat-o cu totii in lungile nopti de iarna (vara, nu canicula, normal).

Cum temperaturile nu par sa aiba nici cea mai mica intentie sa o ia si catre in jos, cel putin nu in perioada imediat urmatoare, o chestie care cred ca intereseaza pe mai toata lumea, in special pe toata lumea buna si de sex feminin, este cum si de unde sa ne putem face rost de niste parfumuri asa, ceva mai speciale.

Iar interesul pentru asa ceva nu are cum sa fie altfel decat extrem de ridicat si asta daca ar fi sa avem in vedere si numai gradul de stres la care sunt supuse glandele sudoripare ale fiecaruia dintre noi, si nu numai cele la care ne gandim in mod uzual, adica cele axiale.

Bun, si ce e de facut ?

Pai ce altceva mai bun sa fie de facut decat sa incepem sa cautam cele mai bune remedii prin care sa combatem mirosul de transpiratie sau chiar procesul integral de transpiratie in sine daca ar fi posibil.

Iar in acest scop ceea ce va recomand eu astazi – si stiti foarte bine fiecare dintre voi ca a voastra cumparatoare profesionista nu se insala de obicei :) - este sa punem mana binisor pe mouse si sa dam un click pe un site pe care poate fi gasita o larga varietate de parfumuri de toate felurile.

Asadar, doamnelor, acum aveti de unde sa va alegeti cea mai buna companie intr-o zi torida de vara, nu credeti? :)

2 comentarii:

borceablog spunea...

Si care ar fi site-ul cu cele mai bune parfumuri?

cumparatoarea profesionista spunea...

Site-ul e in varful pointerului de mouse, iar parfumul e narile celui care te miroase...

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!