Dragostea de părinte, dragostea de copil


Atunci cand se raporteaza la copilul sau , un parinte foloseste un cuvant magic si anume : „dragoste” .

Si asta inca din primele zile ale vietii intrauterine a acestuia, adica exact din momentul in care afla de la medicul ginecolog sau de la un simplu test de sarcina ca minunea cea mare asteptata de toata lumea cu sufletul la gura chiar s-a intamplat, iar barza urmeaza sa poposeasca si pe acoperisul unui nou camin ce va deveni cat se poate de fericit.

Urmeaza apoi ceea ce stie fiecare dintre mamicile care au fost mai intai in stadiul acela simplu de „viitoare mamica” : greturi, varsaturi , vizite regulate pe la medic si multe alte simptome si probleme pentru care nu era nimeni niciodata destul de pregatit, nici macar la o a doua sarcina.

Dar timpul trece cu repeziciune si, dupa doar vreo noua luni, lumea intreaga, dar mai ales cea din caminul care il asteapta cu multa nerabdare, se imbogateste cu inca un copil. Si cum o astfel de bucurie nu vine niciodata singura, dragostea de parinte o are alaturi incepand inca din primele momente pe cea de copil. Si astfel va deveni mult mai putenica.

Si chiar are multa nevoie sa fie din ce in ce mai puternica, avand in vedere ca noptile nedormite se vor inmulti vazand cu ochii care se inchid mereu toropiti de oboseala, iar cel mic incepe sa se faca din ce in ce mai mare, vazand cu aceiasi ochi de parinte.

Si ce poate fi mai frumos de atat?

Pai sa va spun eu ce poate fi mai frumos de atat : este vorba de bucuria pe care o simte copilul tau la fiecare dintre aniversarile sale, atunci cand , an de an, sufla in lumanarile care, tot mai multe, par sa faca din tortul cel dulce un suport din ce in ce mai neincapator . Doar ca asta pur si simplu nu e tot.

Pe masura ce creste, copilul tau, ca orice alt copil ajuns la o anumita varsta , isi doreste ca petrecerile date la fiecare dintre aniversarile lui, fie ca sunt de ziua numelui , fie ca sunt de ziua de nastere, sa fie cat mai sofisticate si in pas cu moda petrecerilor pe care le vede la ceilalti prieteni ai sai.

Si cum poti sa tii si tu pasul cu aceasta moda?

Pare destul de simplu : cauta niste profesionisti care se ocupa de asigurarea unei atmosfere de vis la orice petrecere organizata special pentru cei mici. Ce fac ei atat de special? Pai e simplu: iti aduc ursitoare, muzica, antren, voie buna, balonase, jucarii, clowni, personaje din filmele de desene animate si de aventuri si foarte multe altele care sunt mereu pe placul copiilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!