Un brand


Asa cum spune o poanta veche, la noi in Romania este un prost obicei ramas neschimbat din mosi stramosi si anume in fiecare an dupa vara vine toamna si apoi iarna. :)

Adica vremea se raceste constant astfel ca de la temperaturile toride de peste 30 de grade ajungem la sub 10 grade Celsius cam intr-o singura luna calendaristica. Ba chiar si in mai putin timp, avand in vedere ca in ultimii ani incalzirea globala isi face simtite efectele perverse si pe meleagurile noastre cele mioritice.

In aceste conditii, mi se pare absolut firesc sa primesc din partea cititorilor mei solicitari de sfaturi in legatura cu dotarile necesare unui camin confortabil, astfel incat pe timpul iernii sa simtim doar bucuriile hibernale, nu si frigul aferent.

De aceea, cumparatoarea profesionista a purces la a se informa special pentru voi in legatura cu cele mai bune „gadgeturi” pe care e bine sa le ai pe la tine prin casa ca sa iti tina de cald in noptile geroase si lungi de iarna.

Bine, acuma daca e sa vorbim strict despre subiectul botezat de mine „gadgeturi” de iarna :) cred ca nu multa lume are probleme in a nominaliza cu exactitate tot ceea ce are nevoie pentru a avea confortul maxim necesar in caminul propriu. Si putem enumera foarte simplu: o centrala termica de ultima generatie, un boiler cu o capacitate destul de mare in care sa fie stocata destula apa calda pentru toti membrii familiei, niste calorifere de mare randament, si daca s-ar putea chiar si ceva mai sofisticat gen sistem de incalzire prin pardoseala sau o instalatie solara de incalzire a apei.

Acestea fiind reamintite pentru toti cei care se gasesc acum in situatia de a avea o mare nevoie de unele, altele sau chiar de toate din cele enumerate mai sus, nu ne mai ramane decat sa aflam care este locul unde le putem gasi si mai ales la ce calitate si cu ce pret.

Adica exact rolul pe care il au cumparatoarea profesionista si blogul ei in viata fiecaruia dintre voi, cei care ma cititi cu nesat zi de zi.

Ei bine, aflati ca nici astazi nu va voi dezamagi si va voi face o recomandare care va va satisface din toate aceste puncte de vedere: este vorba despre Shop Einstal, un brand de renume pe aceasta piata, care comercializeaza toate cele pe care le-am trecut impreuna in revista mai sus.

Si nu numai atat.

Tot pe acel magazin virtual mai puteti gasi si multe alte lucruri minunate care ii pot fi extrem de folositoare in casa oricarui om gospodar. Este vorba de: aparate de aer conditionat, apometre, armaturi, dispozitive electrice, echipamente sanitare, pompe si hidrofoare, puffere, sisteme de filtrare sau tevi si fittinguri.

E ceva ce va intereseaza si nu puteti gasi aici?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!