23 iul. 2016

Ce mai e sigur în ziua de azi?


Pai sa vedem... Ar mai fi ceva pe care te poti baza in lumea noastra impredictibila?

Multi ar fi tentati sa spuna ca nu. Pentru ca de asta exista si societatile de asigurari, ca sa ne faca sa ne simtim in siguranta, nu-i asa? De parca o suma cat de mare de bani ar rezolva orice problema in viata, ar spune altii, uitand insa ca banii au rolul lor in orice situatie neprevazuta.

Mai exista insa si alte tipuri de societati care ne ofera unele servicii pe care cu totii le-am vrea cat se poate de sigure. Si eu una cred ca este posibil sa fie chiar asa.

De aceea, astazi, cumparatoarea profesionista vine cu un sfat destinat special pentru cei care au de transportat marfuri oriunde in tara sau in Europa. Pentru aceasta, este de ajuns sa accesati site-ul unei firme care se ocupa cu transport marfa in Romania si in toate tarile membre ale U. E. si veti gasi exact ceea ce va trebuie.

Cititi insa cele ce urmeaza cu mare atentie, intrucat sfatul meu nu se termina aici. De fapt, el de abia aici incepe.

Atunci cand cautati site-ul unei asemenea afaceri trebuie sa fiti siguri ca cei care se ocupa cu asa ceva le ofera tuturor cliemtilor lor garanţia pentru siguranţă ce deriva din alegerea de a colabora exclusiv cu şoferi profesionişti si plini de experienţă in domeniul transportului la mare distanta. În plus, este imperios necesar sa existe şi posibilitatea de asigurare a bunurilor transportate, astfel incat siguranta ajungerii lor in stare intacta la destinatia aleasa este inca o data garantata.

Totul trebuie sa se bazeze pe o evaluare amanuntita a parametrilor specifici ai situaţiei in care de afla fiecare client, si anume: data aproximativa a transportului, adresa de la care se va ridica marfa, destinaţia de livrare, volumul / greutatea bunurilor ce trebuie transportate, specificul acestora, condiţiile de acces etc., din care trebuie sa rezulte apoi o propunere tehnică şi financiară concreta, adaptată fiecarui client in parte.

Abia apoi, avand in fata aceasta oferta personalizata pentru tine, ca si client al unei asemenea firme care se ocupa de transportul de marfuri, poti lua o decizie. Iar decizia ta trebuie sa aiba la baza o comparatie cu ofertele altor firme de acest gen, deci numai si numai dupa ce ai intrat in contact si cu alti competitori ai firmei respective.

Nu uita: vei avea de multe ori nevoie sa faci asemenea transpoturi de marfa, deci gaseste-ti un partener de incredere!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!