Office sau n-o fi?


Ca sa fii sincera cu tine insati, trebuie sa recunosti ca si tu iti pui cam zilnic aceasta intrebare. Si nici n-are cum sa fie altfel, pentru ca asta este lumea in care traim: nu poti merge la serviciu imbracata oricum, ci asa cum scrie la manualul bunelor maniere corporatiste, nu?

Daca cineva a decretat ca acolo se poarta bufant, auriu si tras la masina in patratele, apoi e musai sa te imbraci si tu asa. Problema e cum te descurci tu ca sa ajungi cu garderoba in situatia in care tot anul sa ai numai haine bufante, aurii si cu patratele.

Ei bine, pentru asta trebuie sa stii unde sa cauti tinute office.

Da, parca te si aud cum imi spui, toata ziua intorc netul pe toate fetzele, ma bag prin toate cotloanele si ma minunez cum au ajuns sa fie toate disponibile la o distanta de un singur click.

E, stiu ca aici e mai complicat, pentru ca nu te pui cu gusturile celor pricepute in ale imbracatului, dar, na, zic si eu asa ca idee. Ce e acolo, cat de perfecte sunt pentru ceea ce isi doreste o femeie (bine, presupunand ca macar ea stie asta :) ) nu imi permit eu sa comentez, ci las la latitudinea celor care se pricep la asa ceva.

Bine, revin eu in discutie, stii ca toata viata ta ai cautat doua lucruri: ieftin si bun. Unii sunt convinsi ca le-au gasit impreuna, altii spun ca asa ceva nu exista.

Eu nu vreau sa ma bag in polemica asta, ci vreau sa-ti spun ca am gasit o alta combinatie castigatoare: online si ieftin. Si nu la orice produse, ci la unele pe care toti le pretuim: este vorba de haine cu care ne putem imbraca atunci cand mergem la birou.

A putea sa gasesti haine online cred ca este o chestie sublima pentru fiecare dintre noi. Cu un simplu click de mouse iti poti innoi garderoba cu o gramada de chestii pe care sunt sigur ca le cautai.

Pe langa toate astea insa, a putea sa gasesti pe deasupra si haine ieftine in acelasi loc de pe internet, asta da afacere, nu?

De aceea, inainte de a merge la cumparaturi pe marile bulevarde, unde de obicei totul se rezuma la o plimbare de placere in care ai avantajul admirarii unor vitrine superbe, aici poti gasi, daca nu exact aceleasi obiecte de imbracaminte femei, macar niste haine pe care stii ca le poti avea din doua motive: sunt ieftine si poti intra cu comoditate in posesia lor. Si bineinteles, in ele. :)

Asa ca lasa plimbarile si treci la calculator!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!