20 sept. 2013

Nevoia de masaj


Salonul de masaj nu mai este astazi un simplu moft al celor cu bani. Deja ritmul trepidant al vietii de zi cu zi aduce aici tot mai multi client dornici de a scapa de stresul cotidian.

Vizita la saloanele de masaj profesionist pare cea mai benefica pentru fiecare dintre cei care traiesc si muncesc in lumea noastra stresanta de azi, pentru ca masajul erotic profesionist aduce intr-adevar beneficii asupra intregului organism, mai ales dupa un efort fizic prelungit, si restabileste si reimprospateaza energia fizica si psihica. Pielea contine foarte multe terminatii nervoase, care abia asteapta sa se bucure de stimularea si excitarea intr-un mod cat mai senzual intr-un salon de masaj erotic. Pielea fiind foarte senzoriala, un masaj erotic si de relaxare profesionist, executat corect de o femeie exotica si frumoasa in acelasi timp este cadoul emotional si senzorial perfect dupa o zi plina de stres si / sau efort fizic (de ce nu si intelectual) indelungat. 

Expertele, dar si expertii in masaj erotic sustin ideea ca nu numai actul sexual, dar si masajul si atingerile au un rol important, aducand beneficii fizice, mentale si spiritual.

Ce vei intalni intr-un salon de masaj erotic? Avand in vedere caracterul foarte intim al acestui tip de masaj, o ambianta erotica (cearceafuri de matase, lumanari parfumate si cu arome afrodiziatice si muzica de relaxare), uleiuri pentru masaj (unele dintre acestea contin si ele substante afrodiziatice), masaj in pielea goala (nu numai clientul, dar si maseuza este complet dezbracata, pentru a asigura schimbul fluxului de energie), masaj cu tot corpul, masaj pe tot corpul (inclusiv zona intima) si vei fi surprins ca vei fi tot timpul atins (contact fizic permanent este regula de aur a masajului in general, dar cu atat mai mult a masajului erotic, pentru ca astfel se asigura un schimb permanent si neintrerupt de energie erotica si caldura trupeasca intre client si maseuza).

Vei vedea de asemenea ca si sincronizarea va fi perfecta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!