Hosting pentru musafiri de meserie


Cineva imi povestea ca unul dintre verisorii lui, cand era mic, era intrebat de toata lumea, asa cum se obisnuieste, ce vrea sa se faca atunci cand o sa fie mare. „Musafir” le raspundea verisorul cel mic, iar dupa ce rasetele celor din jur se potoleau, le dadea si justificarea: „Pai asta e meseria cea mai frumoasa, mergi acasa la cineva si el iti da sa mananci si sa bei pe gratis, fara ca tu sa faci nimic”.

Acum, cand a crescut, am aflat ca verisorul chiar asta a ajuns: musafir. Adica si-a facut un site, si cauta permanent cele mai bune oferte de hosting.

Si, exact asa cum anticipa cand era mic, este cea mai frumoasa meserie. Site-ul lui produce din ce in ce mai mult, iar el cheltuieste din ce in ce mai putin cu serviciile de hosting, pentru ca stie sa recunosca o gazda primitoare din primele clipe in care afla oferta ei, pentru ca, in caz ca ati uitat, asta e meseria lui: musafir.

Dar, exact ca orice alta meserie, si meseria de musafir se fura de la cei batrani. Iar cei care au stat pe langa verisor si au luat lectii de la el, stiu acum ce inseamna hosting adevarat.

Pentru ca verisorul a crescut si astazi este specialist in creare de site-uri. A devenit batran cum s-ar zice, pentru ca el este acum in masura sa le dea lectii tuturor celor care au nevoie de un site si mai ales in ceea ce priveste primul pas in construirea unui astfel de site si anume in gasirea unui host.

Batranul nostru specialist, care cheltuia din ce in ce mai putin cu serviciile de hosting, a ajuns astazi sa nu mai plateasca nimic pe host.

Si asta pentru ca a descoperit ca pe net exista site-uri care ofera pur si simplu hosting gratuit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!