Casă frumoasă


Unul dintre lucrurile cele mai dorite de pe lumea asta pentru oricare dintre noi este sa avem o casa a noastra.

Da, sentimentul acesta al proprietatii, specific oricarui om, iese cel mai pregnant la iveala atunci cand vine vorba de acoperisul de deasupra capului. Sigur, sunt foarte multi oameni care traiesc o viata intreaga cu chirie in proprietatile altora, dar crede cineva ca este vreunul dintre aceia fericit?

De aceea, nu trebuie sa mire pe nimeni ca, alaturi de dragostea pentru familie si nevoile primare care trebuie sa fie satisfacute intr-un timp limitat, nevoia de a avea o casa care sa fie proprietatea ta este una din trasaturile de baza care definesc o fiinta umana.

Pornind de aici, cumparatoarea profesionista vine astazi pentru toata lumea care ii face onoarea sa ii citeasca acest blog, cu un sfat privind alegerea celui mai bun material cand vine vorba de construirea unei case.

Ajunsi pana aici cu articolul, multi dintre voi imi veti spune ca sunteti siguri ca acum urmeaza nu stiu ce insiruire de firme care produc caramizi, BCA – uri sau mai stiu eu ce alte solutii minune de materiale pentru a-ti construi casa visurilor tale.

Eroare, si de data asta, ca de multe alte dati, va inselati in privinta sfatului pe care urmeaza sa vi-l dau.

Pentru ca eu va voi propune astazi sa incercati, nici mai mult nici mai putin decat sa folositi ca material de constructie al acelei case mult visate – lemnul!

Da, lemnul, chiar daca unii veti privi cu neincredere ceea ce va spun eu aici, afltai ca acesta este un material de constructie excelent cand vine vorba de o casa si, ca dovada, aflati ca multe secole de-a randul in istoria omenirii a fost materialul exclusiv de constructie a unei case.

1 comentarii:

Ethos spunea...

Aparent ai crede că lemnul nu e făcut pentru case. Cred că e greu în Occident să schimbe concepțiile, dar mie unul mi-ar plăcea să locuiesc într-o astfel de casă.

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!