Rochii lungi și elegante


Doamnelor si domnisoarelor, astazi vom vorbi putin despre rochiile lungi.

Cred ca deja majoritatea dintre voi v-ati lasat la o parte toate treburile casnice, gospodaresti sau responsabilitatile curente ale jobului - in caz ca va aflati cumva in exercitiul carierei – si ati facut ochii cat se poate de mari in asteptarea urmatoarelor randuri ale acestei postari. :)

Si cum sa nu fie asa cand subiectul pe care cumparatoarea profesionista vi-l propune astazi, si anume rochii lungi, intereseaza direct orice reprezentanta a sexului frumos. V-ati intrebat vreodata de ce lucrurile stau asa, de unde interesul acesta extrem de crescut pentru aceste tipuri de rochii?

Pai... e simplu. Datorita interesului extrem de crescut pentru femeile care poarta aceste tipuri de rochii ce vine imediat din partea reprezentantilor sexului tare. Si carui barbat nu-i place sa vada sau sa tina in brate o femeie imbracata astfel?

Ei da, o rochie lunga inseamna din start eleganta, si prezinta o multitudine de avantaje de care numai femeile nemultumite de felul in care arata – a se citi „toate femeile” :) - stiu sa se bucure.

In primul rand o asemenea rochie, care iti urmareste indeaproape linia corpului, este perfecta pentru siluetele mai putin subtiri si pentru femeile la fel de putin inalte, in sensul ca, in combinatie cu niste incaltari cu tocuri alese extravagant, pot transforma in diva oricare Cenusareasa.
 
Apoi, avand tot trupul ascuns intr-una din aceste rochii elegante, o femeie uita de toate complexurile sale, aratand lumii numai acele parti care o avantajeaza cu adevarat: un spate gol, un decolteu generos sau o gamba aparand suav printr-o crapatura indrazneata.

E clar deci ca posibilitatile sunt aproape infinite si lasa la atitudinea fiecareia dintre noi felul in care ne dorim sa aprindem imaginatia barbatilor din care ni-l putem apoi alege pe cel pe care ni-l dorim cu adevarat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!