5 aug. 2013

Acces la accesorii


Dragele mele astazi vom patrunde cu indrazneala acolo unde unele dintre noi nu au mai fost niciodata. Adica in bucatarie :)

Eh, sa nu fim chiar rele de tot si sa parafrazam Star Trek’s opening titles – to boldly go where no woman :) has gone before – cu ceva mai putin dur, sa zicem cu ceva de genul : „ de a patrunde cu indrazneala acolo unde nicio femeie n-a mai fost de ceva vreme ” , asta asa , ca sa nu se supere nimeni dintre cele care imi asteapta articolele cu sufletul la gura si care ar putea crede ca i-a patruns vreo musca in casa si i s-a asezat , cum naiba , exact pe caciula :)

Asadar , in caz ca n-ati inteles inca , sfatul de astazi al cumparatoarei profesioniste ar putea fi considerat de unele dintre gospodine ca facand parte din categoria SeFe.

Si asta pentru simplul fapt ca astazi ne vom indrepta atentia catre niste accesorii bucatarie. Care pot fi cu adevarat S . F . pentru cele mai frumoase si mai intretinute dintre noi care vad pentru prima data in viata lor asemenea accesorii , sau pentru gospodinele obisnuite ca in bucatarie sa faca totul la mana.
Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus nu este vreun phaser cu care cpt. Picard , picat in freza-i stralucitoare pe o planeta intunecata, trebuie sa se apere de romulani.

Nu, dragele mele, imaginea reprezinta pur si simplu un cutter KitchenAid cu care fiecare gospodina trebuie sa isi apere degetelele pretioase de cutitani sau de alte obiecte ascutite de prin bucataria proprie pe care le foloseste de obicei la maruntit , taiat si feliat.

Pentru ca acum tehnica moderna ii da ocazia oricarei frumoase si intretinute sa aiba acces direct , la ora la care la TV se difuzeaza mondenitati, la accesoriile care o pot transforma intr-o diva de bucatarie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!