Hăinuțe de top


Astazi in topuri nu mai sunt de mult doar cantaretii si formatiile muzicale, ci si personalitatile cele mai de pret din viata noastra, si anume copilasii nostri.

Iar tocmai din cauza ca de la varste cat mai fragede trebuie nu numai sa se diferentieze de toti ceilalti din jurul lor, dar sa fie si intotdeauna cu ceva deasupra lor, ce poate fi acel „ceva” daca nu propria lor garderoba la care sarmanii parinti sunt nevoiti sa cotizeze inca din primele zile de la nastere, si chiar dinaintea ei daca stam sa judecam lucrurile asa cum sunt ele de fapt in realitate, nu? :)

De aceea, astazi, pe blogul cu sfaturi dintre cele mai speciale privind cumparaturile, ma voi ocupa exclusiv de mamicile de baietei. De ce tocmai de ele? Pai... sa ne gandim. Daca ai o fetita, tu, mamica ei, cu flerul tau feminin innascut, te gandesti imediat cum si cu ce o poti asorta astfel incat de mica sa ii satisfaci capriciile ei de micuta domnisoara in ceea ce priveste imbracatul. Daca insa ai un baietel, lucrurile se schimba. Radical, putem zice. Si nu neaparat in bine.
 
Pentru ca, stim cu totii, pentru un baietel partea vestimentara nu pare sa fie la fel de importanta ca pentru o fetita, dar numai noi fetele stim cat de mult ne place sa vedem un baiat gatit cu gust, la 4 ace sau casual, radiind la orice varsta imaginea aceea pe care nu o putem descrie, dar care ne suceste mintile imediat.

Iata de ce, astazi cumparatoarea profesionista va ajuta pe voi, mamicile de baietei, cu un sfat deosebit privind copilasii, ca sa va fie viata mai usoara in ceea ce priveste garderoba masculina de mici dimensiuni :)

Pentru ca se stie: in spatele oricarui baietel dichisit se afla intotdeauna o mama extrem de grijulie, care cumpara intotdeauna carucioare pentru copii si alte produse pentru bebelusi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!