Cum se preia un magazin


Dragii mei cititori, astazi cumparatoarea profesionista vine cu niste sfaturi mai deosebite pentru aceia dintre voi care poseda cel putin un magazin.

Dar, evident, nu orice fel de magazin, pentru ca aici vom vorbi despre magazine virtuale.

Asa cum ati citit in titlu, va asteptati sa incep sa vin cu sfaturi pentru cei carora afacerea le merge foarte bine astfel incat vor sa mai cumpere si alte magazine sau, din contra, pentru cei care se apropie de faliment cu afacerea lor de pe net si vor sa predea cheile altcuiva care se pricepe mai bine intr-ale business-ului internautic.

Si cei inclusi in prima categorie si cei din a doua se insala, dar numai partial.

Pentru ca, fie ca tocmai ti-au explodat vanzarile, fie ca tocmai ti s-au prabusit, eu vreau sa iti ofer o solutie noua de a-ti spori numarul de clienti virtuali. Cum? Cititi mai jos.

Este disponibil acum un site care iti poate oferi importul automat al feedului de pe site-ul magazinului tau, astfel incat vor fi afisate acolo intotdeauna toate promotiile tale sau tot ce ai tu mai nou de vandut ca produse si servicii.

Cauti site-ul respectiv, iar serviciul automat de import este disponibil acolo. Tot ce ai de facut este sa urmezi doar cativa pasi.

Pare simplu? Pai chiar este!

2 comentarii:

MrSport spunea...

Sanki, Vrajeala! :D

cumparatoarea profesionista spunea...

Ai incercat tu? :)

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!