Frumoasele mele modele

Citind titlul, sunt sigura ca cel putin o parte dintre cititorii de sex masculin s-au repezit imediat sa caute printre randurile de mai jos cateva poze sugestive cu modele sumar imbracate.

Numai ca... era sa zic tzeapaa, baieti! :) Dar nu poate fi nicicum vorba de asa ceva, pentru ca niciodata cumparatoarea profesionista nu s-a tinut de tzepe.

Asadar astazi in recomandarile mele va voi vorbi despre modele, dar nu despre fotomodele, asa cum se asteapta unii, ci despre... navomodele!

Daca va este dor de copilarie sau pur si simplu nu stiti unde sa gasiti un cadou pe care atunci cand il scoate Mos Craciun din sacul lui, copilul sa nu se uite la el ca la orice jucarie banala, atunci aveti la dispozitie un site cu adresa barcute-plantat.com.

Ce se afla acolo? Ei bine, este vorba despre navomodele telecomandate, cu acumulatori inclusi si cu dotari din cele mai diverse. Dar nu numai atat. Optional puteti comanda si alte accesorii precum: regulator turatie, switch pentru lumini cu memorie sau fara, voltmetre cu bargraf sau cu leduri, semnal sonor descarcare baterie navomodel, acumulatori barcuta si telecomanda si incarcatoare pentru acesti acumulatori, sonare cu raza de 300 m, motoare, telecomenzi, tub pupa, carme, cuplaje etc.

Credeati deci ca jucariile copilariei noastre s-au dus o data cu varsta? Iata ca v-ati inselat din nou!

8 comentarii:

Bancuri spunea...

Buna ziua
Va deranjez pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://bancuri-supertari.blogspot.ro/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://bancuri365.ro cu titlul Bancuri
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi un mail la adresa iacob_ctin@yahoo.xom cu titlul pe care il doriti si linkul
O zi buna va doresc

cumparatoarea profesionista spunea...

http://bancuri-supertari.blogspot.ro/ PR1
http://bancuri365.ro PR0
Nu, multumesc :)

Lotus spunea...

Hahaha :)

cumparatoarea profesionista spunea...

Te-a gadilat cineva?

Abdi spunea...

Frumoasele mele lalelelelelele:)

cumparatoarea profesionista spunea...

Cata inteligenta! Cum ti-ai dat seama ca de aici m-am inspirat? :)

Lotus spunea...

De la rimă. Nici atâta nu ţi-ai dat seama... :)

cumparatoarea profesionista spunea...

Nu, nu mi-am dat seama :) Ce m-as face eu fara tine...

Trimiteți un comentariu

Vinde si tu un pont!